Sloopbedrijf Vakslopers in Nunspeet

Sloopbedrijf in Nunspeet

Vakslopers voert sloopwerkzaamheden uit in de omgeving van Nunspeet. Als ervaren sloopbedrijf kunnen wij uw sloopopdracht netjes, efficiënt en tegen een scherp tarief uitvoeren.

Sloopwerkzaamheden Nunspeet voor bedrijven en particulieren

Of het nu gaat om het snel en circulair slopen van een woning of bedrijfspand, het vakkundig verwijderen van uw oude keuken of badkamer in Nunspeet, Vakslopers heeft voor iedere klus de juiste mensen en middelen. Wij beschikken over de modernste machines en technieken om uw sloopproject veilig en efficiënt uit te voeren.

Totaalsloop

Totaalsloop houdt in dat het pand in Nunspeet in zijn geheel wordt gesloopt en verwijderd. Dat is bijvoorbeeld noodzakelijk omdat de grond in Nunspeet waarop het gebouw staat een andere bestemming krijgt.

Ook als een bedrijfspand in Nunspeet gedateerd is of als de bouwconstructie niet meer voldoende veilig is kan worden gekozen voor totaalsloop.

Totaalsloop

Renovatiesloop

Als het gaat over renovatiesloop in Nunspeet, dan worden sommige delen van de ruimte verwijderd. Bijvoorbeeld een afscheiding in de vorm van een wand of muur. Maar, ook het slopen van betonvloeren in Nunspeet maakt onderdeel uit van renovatie sloopwerkzaamheden.

Renovatiesloop

Asbestsanering

Het verwijderen van grote oppervlakken asbest in Nunspeet kunt u niet zelf. Sterker nog, asbestverwijdering anders dan door een erkend bedrijf is volgens de wet niet toegestaan.

Vakslopers heeft de beschikking over een ervaren team waardoor de gewenste werkzaamheden in Nunspeet vlot en veilig kunnen worden uitgevoerd. Ongeacht waar de asbest zich bevindt.

Asbestsanering

High Reach sloop

Sloopwerkzaamheden in Nunspeet welke op grote hoogte uitgevoerd moeten worden kunnen wij uitvoeren middels onze High Reach sloopmachines. Hiermee kunnen zelfs de hoogste gebouwen in Nunspeet netjes en efficiënt worden gesloopt.

High Reach sloop

De zekerheid van vakslopers

Vakslopers sloopmachine icoon

20+ jaar ervaring

Vakslopers overzichtelijke kosten

Scherpe en overzichtelijke kosten

Vakslopers sloopwerkzaamheden icoon

Veiligheid en kwaliteit

Offerte aanvragen

Via ons offerte aanvraag formulier kunt u eenvoudig en snel een prijsopgave ontvangen voor uw project. Of het nu gaat om zakelijk of particulier, wij maken voor elk project een scherpe aanbieding.

T. 085 7603902
M. [email protected]

Geef a.u.b. een zo concreet mogelijke beschrijving van de opdracht (denk aan omvang, gewenste datum en/of de locatie).

Op het moment dat u dit formulier verzend, gaat u akkoord met de privacy policy van Vakslopers B.V..