Diensten Vakslopers

Diensten

Op zoek naar een betrouwbare partner voor alle voorkomende sloopwerkzaamheden? Bij Vakslopers bent u aan het juiste adres.

Wij voeren al 20+ jaren sloopwerkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze betaalbare en duurzame aanpak leveren wij elk project af met een tevreden klant en trotse werknemers als gevolg.

Totaalsloop van Vakslopers

Totaalsloop

Totaalsloop houdt in dat het pand in zijn geheel wordt gesloopt en verwijderd. Dat is bijvoorbeeld noodzakelijk omdat de grond waarop het gebouw staat een andere bestemming krijgt.

Ook als een bedrijfspand gedateerd is of als de bouwconstructie niet meer voldoende veilig is kan worden gekozen voor totaalsloop.

Meer informatie over Totaalsloop
Renovatiesloop van Vakslopers

Renovatiesloop

Als het gaat over renovatiesloop, dan worden sommige delen van de ruimte verwijderd. Bijvoorbeeld een afscheiding in de vorm van een wand of muur. Maar, ook het slopen van betonvloeren maakt onderdeel uit van renovatie sloopwerkzaamheden.

Meer informatie over Renovatiesloop
Asbestsanering van Vakslopers

Asbestsanering

Het verwijderen van grote oppervlakken asbest kunt u niet zelf. Sterker nog, asbestverwijdering anders dan door een erkend bedrijf is volgens de wet niet toegestaan.

Vakslopers heeft de beschikking over een ervaren team waardoor de gewenste werkzaamheden vlot en veilig kunnen worden uitgevoerd. Ongeacht waar de asbest zich bevindt.

Meer informatie over Asbestsanering
High Reach sloop van Vakslopers

High Reach sloop

Sloopwerkzaamheden welke op grote hoogte uitgevoerd moeten worden kunnen wij uitvoeren middels onze High Reach sloopmachines. Hiermee kunnen zelfs de hoogste gebouwen netjes en efficiƫnt worden gesloopt.

Meer informatie over High Reach sloop

Vragen over een sloop? Neem contact met ons op

Wij staan dagelijks voor u klaar om uw vragen omtrent sloopwerkzaamheden te beantwoorden.

Contact opnemen
Vakslopers sloopwerkzaamheden