High Reach sloop Vakslopers

High Reach sloop

Ookwel High Reach Demolition genoemd, vraagt een aanpak met bijzondere machines. Deze machines zijn uitgevoerd met extra lengte om zo ook op de moeilijk bereikbare hoogtes de sloopwerkzaamheden uit te voeren.

We beschikken over machines, die speciaal zijn ontwikkeld voor het slopen op hoogte. Deze zogenaamde highreach sloopkranen kunnen worden uitgerust met diverse soorten sloopwerktuigen, zoals betonscharen en grijpers. Op deze manier kunnen wij voor u met een veilige en gecontroleerde aanpak elk hoog gebouw verwijderen. De machines zijn uitgerust met watervernevelaars om zo stofvorming tegen te gaan tijdens het slopen en de overlast tot een minimum te beperken.

Hiermee kunnen wij u als sloopbedrijf, aannemer, vastgoedontwikkelaar, gemeente, woningstichting of particulier volledig ontzorgen bij het slopen van complexe en hoge bouwwerken.

Offerte aanvragen

Via ons offerte aanvraag formulier kunt u eenvoudig en snel een prijsopgave ontvangen voor uw project. Of het nu gaat om zakelijk of particulier, wij maken voor elk project een scherpe aanbieding.

T. 085 7603902
M. [email protected]

Geef a.u.b. een zo concreet mogelijke beschrijving van de opdracht (denk aan omvang, gewenste datum en/of de locatie).

Op het moment dat u dit formulier verzend, gaat u akkoord met de privacy policy van Vakslopers B.V..

Vragen over een sloop? Neem contact met ons op

Wij staan dagelijks voor u klaar om uw vragen omtrent sloopwerkzaamheden te beantwoorden.

Contact opnemen
Vakslopers sloopwerkzaamheden