Totaalsloop Vakslopers

Totaalsloop

Vakslopers heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van het compleet slopen van woningen, schuren, bedrijfspanden, fabriekshallen, winkelpanden, betonvloeren, boerderijen, stallen en andere constructies.

Kortom, we slopen eigenlijk alles, maar dan net even anders. We onderscheiden ons door onze aanpak met gekwalificeerde medewerkers door veilig, circulair, snel en met een minimum aan overlast ieder project tot een succes te maken. We streven naar een maximaal percentage hergebruik van vrijkomende materialen.

Daarnaast worden alle vrijkomende afvalstoffen gescheiden bij de bron. Naast de materialen voor direct hergebruik, verlaten alle andere afvalstromen gescheiden het project om gerecycled te worden tot nieuwe grondstoffen. Daarnaast ligt onze focus ieder moment op het voorkomen van overlast en schade aan de omgeving en het milieu.

Offerte aanvragen

Via ons offerte aanvraag formulier kunt u eenvoudig en snel een prijsopgave ontvangen voor uw project. Of het nu gaat om zakelijk of particulier, wij maken voor elk project een scherpe aanbieding.

T. 085 7603902
M. [email protected]

Geef a.u.b. een zo concreet mogelijke beschrijving van de opdracht (denk aan omvang, gewenste datum en/of de locatie).

Op het moment dat u dit formulier verzend, gaat u akkoord met de privacy policy van Vakslopers B.V..

Vragen over een sloop? Neem contact met ons op

Wij staan dagelijks voor u klaar om uw vragen omtrent sloopwerkzaamheden te beantwoorden.

Contact opnemen
Vakslopers sloopwerkzaamheden